Adriana David

Adriana David – THE HAIR FESTIVAL

Adriana DAVID este hairstylist, trainer și antreprenor cu o experiență de 16 ani în industria de hairdressing din România. A construit în acest timp o echipă puternică, alături de care a dezvoltat o filosofie educațională ce stă la baza proiectului Adriana DAVID Academy Suceava, un salon și o școală de beauty prin care și-a asumat misiunea de a oferi servicii de calitate atât clienților, cât și cursanților.

”Munca în salon mă ajută să rămân mereu conectată la nevoile actuale ale clienților, de care țin cont pentru a-mi actualiza continuu informațiile pe care le livrez la cursuri. De 12 ani dezvolt programe de formare continua în domeniu, din dorința de a împărtăși colegilor din experiența asimilată de-a lungul anilor!

Primul meu proiect de suflet a fost Școala de Coafură, care s-a dezvoltat continuu, formând sute de cursanți, ajunși astăzi hairstylisti de renume”.

Proiectul său Școala de coafură a venit în continuarea cursurilor de Tehnică și Culoare, la care au participat hairstiliști de elită din România și care se dezvoltă continuu. Proiectele educaționale derulate de Adriana DAVID Academy au dezvoltat numeroase concepte de styling, prezentate și demonstrate în workshop-uri desfășurate în întreaga țară, dar și în evenimente vizuale, showuri de styling sau show-uri Colecții Couture.

ADRIANA DAVID despre The Hair Festival:
”A fost o onoare pentru mine să fac parte din acest Proiect alături de Artiști Consacrați, naționali și internaționali!! THE HAIR FESTIVAL a înseamnat pentru noi toți EMOȚIE, EVOLUȚIE și EXCELENȚĂ în frumusețe! Conceptul acestui eveniment a completat, cu adevărat, evoluția noastră, prin crearea unei Comunități puternice de Coafori din România, fara granițe, unde a triumfat doar colegialitatea și bucuria de a fi inspirați, de a ne completa și a deveni mai puternici în meseria noastră !!

Frizeri, hairstylisti, branduri profesionale, educatori, toți, împreună, sub aceeași umbrelă a frumuseții și, pentru o zi, am simțit la fel și am vorbit pe limba noastră! Aceasta a fost realizarea supremă a organizatorilor!! Pentru mine, ca Trainer și Educator, a fost o experiență fabuloasă să fiu alături de toți colegii, experiență în care am crezut din prima clipă!! Am crezut pentru că susțin schimbarea și inovarea, iar crearea unei întâlniri atât de fabuloase, cu un număr atat de mare de styliști, ne-a provocat, și, astfel, am reușit să trăim înpreună emoții maxime și să transmitem multă energie celor prezenți!

Am realizat împreună un moment unic în România și abia aștept următoarea întâlnire THE HAIR FESTIVAL. de același nivel, din mai 2023!!”.

Vino să o întâlnești, pe 3 / 4 iulie 2023, la THE HAIR FESTIVAL România!