Andy Heasman

Andy Heasman. RUSH International Artistic Director
(London, United Kingdom)

RUSH. Making you feel special everyday. Since 1994

Când ne gândim la tunsoarea de precizie, Andy Heasman, Directorul Artistic Internațional RUSH, este unul dintre primele nume care ne vin în minte. Este fascinant să-l privești la lucru, vorbind despre arta părului sau făcând demonstrații live. Andy face, pur și simplu, ca și cea mai dificilă tehnică să pară ceva ușor de realizat, datorită modului său relaxat de a preda și de a lucra. Gradul de rafinament al muncii sale este sublim iar micile tușe ce îi duc lucrarea la un nivel superior sunt marca Andy Heasman.

Ca membru fondator al echipei artistice RUSH, alături de Tina Farey, Andy s-a concentrat de-a lungul anilor pe dezvoltarea abilităților membrilor echipei, pentru a deveni una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate Art Teams (echipe de artă) din lume. RUSH deține în prezent în Marea Britanie peste 50 de saloane de coafură și înfrumusețare, premiate internațional, cu o misiune unică, aceea de a crea coafuri frumoase, care să te facă să te simți special(ă), chiar purtate într-o zi obișnuită.

Abordarea sa față de creativitate și educație este unică. Inspirându-se din street culture și din cultura mondială, creând și dezvoltând în același timp propriile stiluri de a tunde, Andy a câștigat multe premii internaționale, precum:

• London Hairdresser of the Year
• Art Team of the Year (British Hairdressing Awards)
• AIPP Grand Trophy (Association Internationale Presse Professionnelle)

Andy Heasman se simte acasă oriunde poate să se dedice muncii sale de creație și de mentorat. Fie că este la Academia RUSH, unde lucrează alături de cursanți și de stiliștii RUSH sau îndrumă grupuri de student internaționali, fie că petrece timp în studio pentru a crea colecții fotografice ispiraționale sau în salon, alături de clienții fideli, Andy își pune cu pasiune aprenta creativă în tot ceea ce face.

Și crede în The RUSH Way, filosofia brandului, care vorbește despre frumusețe, putere și mișcare și despre a împărtăși cu ceilalți pasiunea pentru tuns și pentru educație.

Vino să îl întâlnești, pe 3 / 4 iulie 2023, la THE HAIR FESTIVAL România!