Catalin Lungu

Cătălin LUNGU - Fondatorul THE HAIR FESTIVAL & Cătălin Lungu Salon & Academy.

‘’Nu exista vis prea mare sau visător prea Mic’’

Singurul român care a activat ca senior teacher în cea mai prestigioasă academie de hairdressing din lume - Academia Vidal Sassoon, din Londra.

“ Trebuie să crezi cu adevărat că totul este posibil și să nu accepti niciodată mai puțin din partea ta. "

Cătălin Lungu este unul dintre cei mai activi și apreciați traineri din industria de hairdressing, cu o experiență de peste 23 de ani în domeniu, cunoscut ca “omul care a adus tehnica Sassoon in Romania”. A susținut seminarii pentru mii de stișiști în centre importante pentru industria de hairdressing din Europa și Asia. Este fondatorul celui mai inovator concept de festival de beauty – THE HAIR FESTIVAL – un eveniment maraton de global hair education, ce își dorește să unească sub același acoperiș, având ca numitor comun excelența în profesie, toată industria de beauty, indiferent de apartenență de brand.

CARIERA INTERNAŢIONALĂ
Senior Teacher Vidal Sassoon, primul român profesor în prestigioasa academie Vidal Sassoon.

Susține alături de specialiști din întreaga lume seminarii și prezentări, împărtășind profesionistilor din nenumărate țări ale mapamondului experienta si expertiza sa (ex. Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Olanda, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Ungaria, Grecia, Japonia, China, România). Activitatea sa de trainer în domeniu include, până în prezent, formarea a peste 15 mii de stiliști din întreaga lume.

CARIERA NAŢIONALĂ


În 2010 se întoarce in România, unde pune bazele unei academii care a devenit inscurt timp una dintre cele mai prestigioase şcoli de hairstyling din România: Cătălin Lungu Salon & Academy, destinată atât stiliștilor cu experiență, care doresc să-și perfecționeze tehnica de lucru, cât și celor fără experiență, care doresc să descopere tainele acestei frumoase meserii. Dezvoltă concepte perfomante de hair education și contribuie activ la dezvoltarea industriei de beauty din România. Devine astfel mentorul a mii de tehnicieni români, care îl denumesc simplu: “Omul care a adus tehnica Sassoon în România”.

Susține nenumărate seminarii, prezentări și show-uri unde a instruit peste 5000 de coafori din întreaga țară și pe care i-a introdus în lumea fascinantă a acestei meserii.

Cătălin LUNGU devine rapid unul dintre cei mai buni educatori din România, recunoscut de mulți specialiști din domeniu ca fiind un trend-setter, având în spate o experiență vasta în domeniul educational , fapt confirmat de numărul mare de stiliști care îi trec pragul academiei pentru a lua parte la seminariile sale. Creațiile Cătălin LUNGU sunt prezentate de-a lungul anilor pe coperțile celor mai prestigioase reviste de fashion din România și din afara tarii , iar mesajul transmis revine constant la misiunea asumată de a oferi atât tinerilor cât și profesioniștilor cu experiență din aceasta industrie, programe complexe și performante de formare și perfecționare profesionala , astfel contribuind la dezvoltare acestei frumoase industrii.

Cătălin LUNGU: “Scopul meu este să contribui la dezvoltarea acestei minunate industrii și să sprijin următoarele generații de coafori!”

Vino să îl întâlnești, pe 3 / 4 iulie 2023, la THE HAIR FESTIVAL România!