Ivana & Mario - IM Academy

IVANA Spicer & MARIO Mesaric – IM Salon & Academy (Zagreb, CROAȚIA). Hair Artists. World Class Hair Educators. Inernational Creative Directors.

Work mantra: ”Go where no one has gone before”

IM Academy hairdressing style in 3 words: Logic, Reason and Feelings / Logică, Rațiune și Simțire. IM Academy Vision: ”Emoțiile sunt baza muncii noastre cu părul și clienții. Transferăm tot ceea ce simțim în părul nostru, și în acest fel ne dezvoltăm stilul personal de lucru și legătura cu clienții.”

IVANA & MARIO (IM Academy) vă invită la THE HAIR FESTIVAL: ”Salutare tuturor! Suntem Ivana & Mario, de la IM Academy. Veniți alături de noi, pe 3 și 4 iulie, în România, pentru THE HAIR FESTIVAL. Suntem foarte entuziasmați să fim pe aceeași scenă cu unii dintre cei mai influenți hairdresseri din industrie. Așa că vă așteptăm pe toți și… nu uitați… CUT LONG and PROSPER!”

History & Mission: Pentru IVANA & MARIO ”Hair is the Final Frontier”, au devenit celebri în industria de hairdressing internațională, lucrând ca un duo pasionat de geometria părului, de precizie, detaliu, acuratețe și inovație, sub numele ZGAT Academy. Astăzi, cu peste 20 de ani experiență în domeniu, lucrează împreună sub numele IM Academy – pe care au fondat-o împreună - predau și dezvoltă continuu viziunea lor creativă, intuitivă, umană și inovativă, în același timp, atât în salon, cât și hair events și Master Classes, prin care inspiră și formează noi generații de hairstyliști. Culoarea și geometria părului sunt punctele lor principale de cercetare, alături de relația dintre formă, culoare și emoție, trăită individual de fiecare client IM Salon &Academy.

• ”Hair cutting is like music, it must be composed by feeling and instinct, not by rule.”
• ”Maintain and improve your skills with every day salon work”
• ”Prin munca mea le ofer continuu clienților mei un sentiment de satisfacție și împlinire. Dacă clienții te iubesc, te vor asculta, dar dacă au încredere în tine, se vor preda...” - MARIO Mesaric (IM Academy)
• ”Să fii un hairstylist de precizie nu este singurul lucru care te va separa de ceilalți. Toată lumea poate învăța cum să facă o tunsoare perfectă. Toate detaliile din jurul lucrării în sine îți vor face munca puternică.” - IVANA Spicer (IM Academy).
• ”În munca noastră niciun detaliu nu este prea mic, totul este despre micro detalii. Cu cât suntem mai specifici cu tunsul nostru, cu atât poate deveni mai autentic” - MARIO Mesaric (IM Academy)

Vino să îi întâlnești, pe 3 / 4 iulie 2023, la THE HAIR FESTIVAL România!