Jully Cornea

Jully CORNEA - hairstylist pasionat de Tehnică și Culoare, cu o experiență de 14 ani în industria de hairdressing din România. De cinci ani, desfășoară o activitate de training și mentorat în domeniu, fiind fondatoarea JC Hair Academy Piatra Neamț și a unei tabere de hairstyling ce reunește anual sute de stiliști din întreaga țară.

În anul 2020 a creat JC Hair Community, prima platformă de e-learning din România destinată educației pentru profesioniști din industria de hairdressing. Este Creative educator pentru IKON Growing Beauty, distribuitor de produse profesionale pentru saloanele de înfrumuseţare din România

JULLY CORNEA, despre The Hair Festival: ”În septembrie 2022, am avut onoarea să particip, alături de alți traineri importanți din industria noastră, pe scena celui ce va fi numit cel mai mare eveniment din industria de Hair din România.

A fost un eveniment de mare amploare, care a reușit să unească peste 500 de hairstiliști, care și-a propus să aducă împreună munca și experiența trainerilor din toată țara. Feedback-urile de la cei care au participat sunt foarte constructive și ne-au dat acel combustibil motivațional de care avem nevoie, noi, ca traineri, să mergem mai departe.

Ne pregătim să fim din ce în ce mai buni, ne pregătim ca acest eveniment să capete o notorietate și mai mare și, din nou, mă bucur că am avut onoarea să particip!”

Vino să o întâlnești, pe 3 / 4 iulie 2023, la THE HAIR FESTIVAL România!