Larisa Avram

Larisa Avram - Trainer The Beauty Education & Ambasador Milk Shake România

Larisa Avram este membră fondatoare a conceptului “The Beauty”. Deși nu este de mult timp în domeniu a demonstrat că dacă ești implicat, serios și dedicat meseriei pe care o practici, poți atinge un nivel de performanță înalt, într-un timp foarte scurt.

De când este trainer a reușit să îndrume mai bine de 200 de cursanți la cursurile ei fizice. Gorjeancă de-a lui Brâncuși, este foarte muncitoare,perseverentă și dornică să evolueze constant.

A avut norocul să-și descopere pasiunea pentru coafat, iar de atunci se dedică 100% acestei meserii. Deși a absolvit facultatea de finanțe și a terminat un master în finanțe corporative, este îndragostită de tot ceea ce înseamnă frumos.

Să lucreze cu pasionați de hairstyling o împlinește cel mai tare. Îi place foarte mult să-și scoată cursanții din zona de confort și să-i ajute să-și depășească limitele.

Cu o experienta de 22 de ani si cu o pasiune pentru corectii de culoare si blond, consider ca educatia joaca un rol extrem de valoros in aceasta meserie si sunt fericita ca pot sa contribui la dezvoltarea noilor generatii de coafori, impartasind cu drag tot ce stiu sa fac mai bine Coafor, colorist, educator și fondator al salonului Infinity Studio Constanța, pentru Camelia rezultatul perfect îmbină o linie de tunsoare excelentă, tehnică de colorare precisă, coafuri fermecătoare „perfect- imperfecte”, o abordare holistică a personalității.

Având o experiență de peste 20 de ani în calitate de coafor și colorist de top, dar și de educator, Camelia încurajează noile generații de profesioniști să abordeze frumusețea ca pe o viziune complexă bazată pe unicitate, adevărata natură a lucrurilor și a oamenilor, atitudini și mentalități cu adevărat necesare pentru a crea cele mai frumoase coafuri și imagini splendide.

Vino să o întâlnești, pe 3 / 4 iulie 2023, la THE HAIR FESTIVAL România!