Ludovic Beckers

LUDOVIC BECKERS (Belgia). Leading Belgian Hairdresser. (Coafor Belgian de Top). International Artistic Director Curve-O Academy & L'Anza. International Hair Educator.

”Salutare, România! Sunt Ludovic Beckers, locuiesc în Belgia, sunt International Artistic Director pentru Curve-O Academy și pentru L'Anza. Am fost invitați la The Hair Festival, pe 3 & 4 iulie și abia așteptăm să participăm pentru că știm că lineup-ul este unul foarte, foarte puternic. Vom vedea multe tehnici și vom primi multă inspirație. Sper să ne vedem acolo! România e o țară frumoasă. Mulțumesc că m-ați invitat!”.

De la primii pași, pe care i-a făcut în salonul mamei sale, până la artistul și educatorul premiat, de astăzi, Ludovic BECKERS a fost și este o forță creativă recunoscută în Europa și Statele Unite. Originar din partea flamandă a Belgiei, cunoscută sub numele de „Țările de Jos”, și-a dezvoltat rapid o reputație pentru prezentări tehnice, interactive, care vor inspira un public numerous.

De la începutul carierei sale, în anii 1990, Ludovic a condus echipe în multe dintre cele mai vibrante orașe ale lumii, împărținând scena cu personalități iconice din industie. Cariera sa internațională ca educator pentru industria de hairdressing l-a purtat de la New York la Bangkok, de la Berlin la Roma și de la Geneva la Buenos Aires. A participat la sute de competiții de hairdressing și a câștigat peste 100 de premii din industrie, din Germania, Belgia și Franța, obținând trofee pentru tunsoare, culoare, cât și pentru echipa sa de creație din salon și pentru viziunea avangardistă.

În 2010, și-a dus pasiunea pentru tuns mai departe, în dezvoltarea unui unor produse profesionale, și a lansat astfel CURVE-O, un brand de instrumente ergonomice, utilizate în prezent de peste 250 de mii de stiliști din întreaga lume. Pieptenele său curbat, pentru tuns, este un produs revoluționar și depășește cu mult tot ceea ce știam deja despre un pieptene, este ca o pitară de temelie pentru noul său domeniu de creație.

• 1990 - debutează ca hairstylist în salonul mamei sale
• 1996 – își deschide propriul salon: ‘House of Artistry'
• 1998 – devine trainer internațional pentru brandul profesional Sebastian
• 2001 – pune bazele CURVE-O Academy / Tools
• 2007 - devine trainer internațional pentru Redken
• 2022 - devine International Artistic Director L’ANZA

Vino să îl întâlnești, pe 3 / 4 iulie 2023, la THE HAIR FESTIVAL România!