Victoria Schimbător

Fondatoarea "Victoria Schimbător Salon & Academy " Ambasador Keune Romania, Ambasador "Haute Couture Hairstyle" Moldova

Hair trendsetter, mentor, creator de colecții, realizator de cursuri online, hair couching, jurat concursuri nationale si internaționale și salon hair stilist cu o experienta de peste 30 de ani.

Dragostea pentru artă a început cu domeniul muzical, și materilizandu-se mai tarziu la Colegiul Muzical Coreografic Ștefan Neaga, catedra Chitara Clasica.

Cu domeniul beauty a început sa cocheteze încă din clasa a 9-a, in cadrul cursurilor de orientare profesionala. În 2005 a început sa împărtășească și altora din frumusețea domeniului ce i-a captat atenția, fiind profesoara la Asociatia Dezvoltării Artei Coafurii din Moldova. Mai tarziu a început sa organizeze seminare /masterclass-uri pentru colegii din domeniu, prezentând pe scena colecții tematice. Fiind foarte solicitata a fost de acord sa instruiască în cadrul cursurilor colegi din tara și de peste hotare.

A deschis primul salon în anul 2000, și a deservit mii de cliente pentru evenimente importante din viata lor. A participat la numeroase cursuri ale Academiilor Internaționale: Vidal Sassoon, Maramax School, Patrick Cameron Training School, Sharon Blain Academy, Georgiy Kot International Academy.

Au urmat lansarea a 5 colecții de coafuri pe suport DVD, calendare tematice, show-uri naționale și internaționale, lansarea a 11 cursuri online alături de echipa sa, numeroase proiecte fotografice și video.

In prezent are la activ cursuri în 12 tari, iar pragul academiei din Moldova au trecut cursanti din 29 de țări.

Vino să o întâlnești, pe 3 / 4 iulie 2023, la THE HAIR FESTIVAL România!